Красимир Аврамов

Красимир Аврамов

Адвокат

Сфери на дейност: Екологично право, застрахователно и облигационно право, административно право и административен процес, обществени поръчки.

Биография: Красимир Веселинов Аврамов е роден на 28 октомври 1992г. в гр. Момчилград.

Образование:

Завършил е през:

2017 г. Софийски университет „Свети Климент Охридски“, Юридически факултет, специалност: „Право“. Магистър по Право, професионална квалификация: Юрист.

Професионална квалификация и професионален опит:

2017 г. е стажант-юрист в Районен съд, Окръжен съд, Районна прокуратура, Окръжна прокуратура, Окръжна следствена служба, Служба по вписванията, Нотариат.

2018 г. е юрисконсулт в „Изпълнителна агенция по околна среда“ към „Министерство на околната среда и водите.“

2020 г. е юрисконсулт в ЗК „Лев Инс“ АД.

2021 г. е старши юрисконсулт в „Национален дворец на културата – Конгресен център София“ ЕАД.

Допълнителни квалификации и курсове:

Сертификат за участие в семинар на тема: „Промени в ЗОП и ППЗОП в сила от 1 март 2019 г. – коментар и практическо приложение“.

Сертификат за участие в семинар на тема: „Основни моменти в промените на ЗОП и ППЗОП от 2019 г. – Практически аспекти“ 2 част.

Сертификат за участие в семинар на тема: „Актуални въпроси на административния процес след последните промени в АПК. Нова съдебна практика на Върховния Административен Съд и Европейския съд по правата на човека.“ – април 2019 г.

Сертификат за участие в семинар на тема: „Практическо обучение за работа с ЦАИС ЕОП, актуални въпроси за работа с новата единна национална електронна уеб-базирана платформа.“ – октомври 2019 г.

Езици: английски език.

Участие в проекти и семинари:

– „Лятна академия за млади лидери 2019 г.“, провеждан от Института по публична администрация;

– Член на АКАДЕМИЯ ЗА ИНОВАЦИИ И РАЗВИТИЕ. Участие в научни конференции и изготвяне на научни доклади и представянето им пред членове и гости на академията.