КАСТ” ЕООД е основана през 1992год., с цел инвестиране в застрояването на недвижими имоти. Само за няколко години се налага на пазара като синоним на качество, висока технологичност и бързина при изпълнение на инвестиционни проекти. Философията и политиката на дружеството са съсредоточени в осъществяването на модерни архитектурни решения и качествено изпълнение, които да осигуряват на обитателите си практично и привлекателно местоположение на жилищните обекти и ваканционни курорти, максимално удобство, предпочитани условия за живеене. Политиката на дружеството е насочена най-вече в следните аспекти:
* Качество – в изграждането на обектите се използват най-качествените и утвърдени материали и технологии, фирми доказали се като професионалисти;
* Висок професионализъм – служителите са специалисти в своя ресор, отзивчиви и отговорни с грижа за задоволяване изискванията на клиентите. Това е принцип, който се прилага, както в самата компания, така и в отношението към клиенти. Той предполага честност, доверие, гъвкавост и отговорност, ориентираност към клиента.
* Навременно изпълнение на поетите срокове;

През досегашната си дейност компанията има завършени обекти в гр. София – доказателство за постигнатото удовлетворение на съвременните изисквания на пазара за модерно и функционално жилище на удобно местоположение – жилищни сгради в кварталите Лозенец, Бели брези, Хладилника, Дървеница, Света Троица,  Банишора, Овча купел, в района на Симеоновско шосе. В планинския курорт Банско изградихме модерен петзвезден комплекс Royal Bansko, който се намира съвсем близо до първата станция на кабинковия лифт и предлага всички модерни условия за отдих.

Настоящият ни обект е жилищна сграда с подземен паркинг, разположена в централната част на гр.София, на ул. „Одрин“. Сред последните  проекти на „КАСТ“ ЕООД са петзвезден вакационен комплекс, който ще бъде разположен в центъра на зимния курорт Пампорово и петзвезденият вакационен комплекс – Роял Голф, който ще се намира до голф комплекса в подножието на Пирин планина до гр.Разлог, както и вилно селище, разположено на 300 метра от брега на морето в Черноморец – тихо селце, което се намира между Бургас и Созопол.

Офис София

Адрес: София 1612, кв.Хиподрума, ул. Найден Геров 6, ет.3, офис 5

02 954 96 93;
02 954 91 34;

02 954 96 10

office_sofia@kast.bg